Online uden afbrydelser

Netværket er hjertet i moderne organisationer. Uanset om de er offentlige eller private. Og et stabilt, sikkert og hurtigt netværk er altafgørende for at kunne følge med. Netværket er nemlig blevet en kritisk ressource, der sikrer, at arbejdsgange, data og applikationer kører optimalt og effektivt. Vi holder jer kørende – uden afbrydelser.

Sig farvel til dårligt netværk

Er du træt af et netværk, der ikke fungerer optimalt? Det forstår vi godt. Det er nemlig både besværligt og dyrt, når netværket er nede, og du ikke kan bruge dine systemer. Netværket berører alle – fra dine medarbejdere og interne brugere til gæster og kunder. Og når netværket ikke fungerer, forringer det brugeroplevelsen.

Med Itplan får du en netværkspartner, der leverer stabile, sikre og hurtige netværksløsninger. Uanset størrelse og kompleksitet. Vi tager os af overvågningen og reagerer hurtigt, når en kritisk situation opstår – så I undgår langvarige nedbrud og kan holde skaderne på et minimum.

Sådan hjælper vi dig

 1. Analyse af behov og jeres nuværende setup – samt identifikation af optimeringsmuligheder
 2. Anbefalinger til løsninger med udgangspunkt i jeres behov
 3. Afprøvning af løsning så vi sikrer, den virker efter hensigten
 4. Løbende evaluering på effektivitet og performance
 5. Adgang til IT-support og netværksspecialister
Orange test

Slip for bekymringerne
med Managed Services

Slip for bøvlet, og lad os klare teknikken. Med Itplans Managed Services får du et stærkt team af netværksspecialister i ryggen. Vi tager os af alt fra udvikling, opsætning og drift. Så I kan sænke skuldrene og nyde et stabilt og velfungerende netværk, der giver adgang til de data, I har brug for – når I skal bruge dem.

Vi tager os blandt andet af:

 • Løbende opdatering af software
 • Overvågning af log for at kunne identificere angrebsforsøg
 • Dag til dag-ændringer af konfigurationer efter jeres behov
 • Proaktiv fejlretning – før I bliver berørt

Stærke partnerskaber
= stærke løsninger 

Hvad er den rigtige IT-løsning for din organisation? Indgående teknisk forståelse og erfaring med udvikling, implementering og drift er en forudsætning for at kunne etablere et robust IT-system.

Extreme Networks

Extreme Networks har en førende position inden for switching- og wireless-produkter i Gartners Magic Quadrant. Moderne organisationer kræver løsninger, der er smidige, skalérbare og nemme at opkoble. Derudover skal de have en stærk netværkssikkerhed uden den kompleksitet, der tidligere var kendetegnende for traditionelle netværksløsninger. Og det er præcis det, du får med løsninger fra Extreme Networks.

Fortinet

Fortinet er den førende leverandør af integrerede sikkerhedsløsninger til netværk – og omfavner sikkerhed på flere niveauer, herunder firewall, antivirus, adgangskoder, phishing etc. Fortinets vision er at beskytte mennesker, enheder og data overalt – og deres løsninger muliggør en digital verden, som vi kan have tillid til.

Få det bedste fra flere verdener
– gennem vores partnerskaber.

Itplan samarbejder med Extreme Networks og Fortinet – og dét er en god nyhed for dig. Det betyder nemlig, at du altid har adgang til de allerbedste løsninger og produkter til dit netværk. Med Itplan får du en nøglefærdig løsning, der ruster din forretning til fremtiden.

Dine fordele:

 • Dybdegående rådgivning og behovsanalyse
 • Hardware og software fra førende producenter
 • Design, der matcher din virksomheds behov
 • Professionel implementering
 • Pålidelig service og support
 • Høj sikkerhed
 • Ro i maven med Managed Services.
Kim og Lasse Itplan
Hos Itplan får du altid en driftssikker og stabil netværksløsning, der dækker hele lokationen.

Rust dig til fremtiden
med et driftssikkert netværk

Når en netværksløsning ikke fungerer optimalt, ryger brugeroplevelsen. Måske har jeres netværksløsning vokset sig stor og kompleks, og I har mistet overblikket. Måske oplever I lange leveringstider, når der skal laves tilpasninger? Måske er omkostningerne vokset? Få overblikket tilbage med en SDWAN-løsning. Løsningen kan implementeres, uanset hvilken netværksforbindelse du benytter i dag.

 • Et effektivt netværk, der giver gode brugeroplevelser
 • Optimeret sikkerhed
 • Høj fleksibilitet – mulighed for hurtige tilpasninger
 • Overblik med overskueligt dashboard

Hos Itplan får du altid en driftssikker og stabil netværksløsning, der dækker hele lokationen. En fleksibel løsning, der altid kan skaleres, når behovet ændrer sig.

Et netværk, der bliver bedre og bedre

Vi tilbyder blandt andet WiFi6E, der giver dig højere hastigheder, bedre dækning og større stabilitet. Wi-fi er vigtigere nu end nogensinde før, og vi kan ikke undvære det i dagligdagen. Med AI, som løbende overvåger alle access-punkter, kan systemet i mange tilfælde automatisk lave forbedringer og løse problemer i netværket, inden brugeren opdager det. Og det er præcis det, ExtremeCloud IQ fra Extreme Networks gør. Systemet hjælper organisationer med at automatisere og strømline netværket fra implementering til vedligeholdelse.

Pas på netværket, og hold ubudne gæster ude  

Hvad sker der, når nogen forsøger at trænge ind på jeres netværk? Vi hjælper jer med at sikre netværket. Med en Network Access Control-løsning (NAC) vil brugere og enheder blive mødt af en kontrollør, der tjekker, om de lever op til jeres sikkerhedskrav. Tjekket sker, inden der oprettes forbindelse mellem enheden og netværket. På den måde sikrer vi, at ubudne gæster ikke får adgang til jeres systemer.

Hos Itplan hjælper vi jer med at implementere en løsning, der giver jer kontrol over adgangen til netværket – og som gør livet surt for ubudne gæster. Extreme Networks                Fortinet

Lad os tage en snak om dine netværksmuligheder

Som systemkonsulent hos Itplan har Oliver fingrene helt ned i mange af Itplans projekter. Det er også ham, der har den daglige kontakt med Goodvalleys IT-afdeling. Ud over Goodvalley har Oliver været med til at løse et stort antal IT-projekter bl.a. for IT-Universitetet, SKY-LIGHT og OJ Gruppen.

Kontakt Itplan

Ring til os på 76 50 48 48 Skriv til os på itplan@itplan.dk


– Eller du kan kontakte os på formularen herunder.


Der er fejl i det indtastede. Prøv igen.