Får I det optimale ud af jeres server- og storage-løsning?

Hvilken server- og storage-løsning skal du vælge for at få hastighed, fleksibilitet og sikkerhed? Med Itplan får du hjælp til at finde den løsning, der passer bedst på dine data – og virksomhed.

Styrk din forretning med et moderne datacenter, skræddersyet til jeres behov 

Mængden af data vokser, og flere og flere forretningsgange og processer bliver digitale. Det stiller helt nye krav til jeres IT-infrastruktur. Til oppetid og responstid. Til sikkerhed og robusthed. Vi hjælper dig med at simplificere jeres server- og storage-setup. 
Vi kan måle jeres eksisterende workload med LiveOptics® og derudfra designe en optimal løsning, der dækker jeres dokumenterede behov. Hvad enten du ønsker at holde virksomhedens data på servere, placeret hos jer selv eller på servere, som "houses" i vores datacenter. 

Stærke partnerskaber
= stærke løsninger 

Få det bedste fra flere verdener
– gennem vores partnerskaber

Itplan samarbejder med SEC Datacom og Dell Technologies – og det er en god nyhed for dig. Det betyder nemlig, at du altid har adgang til de allerbedste løsninger og produkter til dit datacenter. Med Itplan får du en nøglefærdig løsning, der ruster din forretning til fremtiden.  

Dine fordele:

 • Dybdegående rådgivning og behovsanalyse
 • Hardware og software fra førende producenter
 • Design, der matcher din virksomheds behov
 • Professionel implementering
 • Pålidelig service og support
 • Høj sikkerhed
 • Ro i maven med Managed Services.


“Itplan er en af vores helt stærke samarbejdspartnere. De har stor faglig viden og er i stand til at levere komplekse, tekniske løsninger – og få dem til at virke. På mange måder er Itplan vores drømmeforhandler. De leverer det, de lover – og de er dygtige til at finde løsninger, der matcher kundens behov. Også de helt store.”

– Lasse Skovgaard, Group CSO hos SEC Datacom

Sec Datacom

Itplan har et tæt partnerskab med SEC Datacom på en række hardware- og softwareområder. SEC Datacom har mere end 30 års erfaring inden for IT-distribution og repræsenterer en lang række af verdens førende IT-producenter, herunder Dell EMC. Faktisk har SEC Datacom Danmarks største og mest dedikerede Dell EMC-team, som du får adgang til gennem Itplan. Det er nemlig SEC Datacoms højt specialiserede team af teknikere, der sørger for implementeringen af din Dell-løsning. 

Server og storage i én integreret løsning. Helt enkelt.

Med en HCI-løsning fra Dell får du fleksibilitet, skalérbarhed og enkelthed i én og samme løsning – og det er din vej til i et moderne datacenter. Alt er gennemtestet og afprøvet. Samtidig giver en HCI-løsning adgang til et smart managementværktøj, der letter implementeringer og forenkler både administration og drift.  Det reducerer dine omkostninger – uden du skal gå på kompromis med tilgængelighed, effektivitet eller sikkerhed. 

Med Itplan får I en partner, der går i dybden – og som hjælper jer med at finde en server- og storage-løsning, der matcher jeres behov. Vi klarer implementeringen, opdateringerne og vedligeholdelsen, så I hele tiden har en løsning, der matcher virksomhedens behov. Hos Itplan mener vi nemlig, det er afgørende, at din virksomhed har et datacenter-setup, der følger med jeres udvikling. 

Dell Gold Partner logo

Dell er blandt verdens førende teknologivirksomheder, der hjælper med at forvandle menneskers liv gennem ekstraordinære muligheder. Dell er desuden markedsførende på server- og storage-infrastruktur i datacentret. Dell leverer produkter, der er udviklet på baggrund af mange års erfaring med at designe løsninger, der imødekommer fremtidens krav og ønsker.

Derfor anbefaler vi en hyperkonvergeret løsning

 • Høj oppetid
 • Høj kapacitet
 • Lav latency
 • Fleksibel skalering efter behov
 • Høj sikkerhed

Løsningen bygger på Dells kendte servere og har derfor den ydelse, du forventer af en moderne server. Fordi storage og compute er integreret i samme løsning, kan hele løsningen håndteres i samme værktøj. Det gør din løsning enklere at drive og en mere sikker drift. Med Dells fuldautomatiske opdatering af komplette HCI-clustre bliver alt fra software, firmware og drivere opdateret og patchet – uden at du skal involveres. Det er med til at sikre, at din løsning altid er opdateret. Samtidig kan løsningen udvides efterhånden som dine kapacitetsbehov vokser.

”Hos SKY-LIGHT er vi dybt afhængige af at have en høj oppetid og et højt serviceniveau over for vores brugere – og det hjælper Itplan os med. Ved i højere grad at overlade serverdriften til dem kan vi fokusere på at drive vores forretning.” 

– Dennis Østergaard, IT Direktør hos SKY-LIGHT

Beskyt dine data

Husker I at gennemføre de nødvendige sikkerhedsopdateringer? Vælger du AzureStack eller VxRail fra Dell får du en HCI-løsning, der moderniserer din IT-drift og gør den endnu enklere. Løsningerne er nemlig sammensat ud fra erfaringer fra tusindvis af kunder. Samtidig er du med disse løsninger sikret regelmæssige sikkerhedsopdateringer, der kan klares med et enkelt klik. Og vi kan naturligvis sørge for det hele.

Har du en nødplan, hvis strømmen svigter? 

Hvad sker der, hvis strømmen går? Med en nødstrømsløsning fra Schneider APC behøver du ikke bekymre dig om at miste vigtige data. Ved strømsvigt vil en UPS-løsning sørge for, at der i en kortere periode er strøm til at lukke for kritiske systemer eller starte en nødstrømsgenerator. Det er vigtigt, at du anvender en løsning, der passer til dit aktuelle behov. Er kapaciteten for lille kan det betyde, at UPS’en ikke har power nok til at lukke systemerne sikkert. Modsat kan overkapacitet koste dyrt på elregningen. Vi kan hjælpe dig med at finde et energieffektivt nødstrømsanlæg, der passer på jeres server- og storage-systemer.

Har du brug for hjælp til at finde den bedste server- og storage-løsning til din virksomhed?

Kontakt Itplan

Ring til os på 76 50 48 48 Skriv til os på itplan@itplan.dk


– Eller du kan kontakte os på formularen herunder.


Der er fejl i det indtastede. Prøv igen.