Case – Goodvalley

Et stabilt netværk giver større effektivitet og minimale produktionsstop hos Goodvalley.

Hos fødevareproducenten Goodvalley betyder netværket alt. Det er nemlig netværket, der sikrer, at produktionen kører optimalt, og at kommunikationen mellem medarbejdere og udstyr fungerer. Et ustabilt netværk forstyrrer effektiviteten – og kan i værste fald føre til dyre produktionsstop. Netop derfor har Goodvalley i samarbejde med Itplan igangsat en større opgradering af virksomhedens netværk.

Itplan case: Goodvalley korn

Stærkt netværk til
fremtidens landbrug

”Det er alfa og omega for os at have et stabilt netværk, da vores lokationer ligger meget spredt, og al kommunikation mellem vores medarbejdere og udstyr foregår over netværket. Er vores netværk ikke pålideligt eller nede, kan det betyde driftsstop både på vores slagteri og biogasanlæg. Og når de står stille, koster det os flere hundredetusinde kroner i timen”

–fortæller Holger Axelgaard, der er Chief Information Officer hos Goodvalley.

Goodvalley har i dag en controllerbaseret wifi-løsning af ældre data. Platformen er ikke tidssvarende, og det giver udfordringer. Selskabet har derfor igangsat en større opgradering – et projekt, der kræver en fleksibel samarbejdspartner med forståelse for forretningen og kompleksiteten i driften.

Goodvalley har perioder med ekstra sæsontravlhed, hvor produktionen kører for fuld kraft. For at sikre mindst muligt påvirkning af forretningen, har Itplan derfor tilpasset forløbet til Goodvalleys produktionsplan.

”Når man piller ved centralt netværksudstyr på en fabrik, der kører 24/7, er det utroligt vigtigt, at det gøres rigtigt, og at timingen er effektiv. Itplan har derfor besøgt vores sites i både Polen og Ukraine for at få en god forståelse for vores setup.” 

Et stabilt netværk,
der holder produktionen kørende 

”Det er vigtigt for os at samarbejde med en leverandør, der forstår den kompleksitet, der er i vores produktion. Itplan har kendt os i mange år og har en dyb forståelse for vores prioriteter og virksomhed. De har besøgt os mange gange og har været med helt nede på produktionsgulvet. Det betyder, at de er klædt på til at kunne hjælpe og rådgive os,” fortæller han og fortsætter:

”Jeg er særligt imponeret over den unge fremadstormende medarbejderstab, som Itplan har fået bygget op på kort tid. De har håndplukket nogle virkelig dygtige og behagelige talenter fra den vestjyske IT-scene. Jeg er også imponeret over deres evne til at gribe i egen barm og rette op på egne fejl. Samtidig er Itplan en utrolig fleksibel partner. Kim har været med mig i Polen flere gange uden at have en decideret opgave. Han er udelukkende taget med for at blive opdateret på, hvordan tingene kører, og om der er noget, vi kan optimere.”

Goodvalley har samarbejdet med Itplan siden 2008. 

Services

  • Extreme Network switch- og Wifi-løsninger, der opretholder et sikkert og stabilt netværk i alle virksomhedens afdelinger i alle lande.
  • Løbende drift af firewalls på alle lokationer, herunder tilretning af sikkerhedsprofiler.
  • SDWAN branch-løsning, der sikrer VPN-forbindelse med adgang til produktionssoftware og dataudveksling mellem alle lokationer.
  • Opdatering og vedligeholdelse af udstyr
  • Konsulentydelse ifm. projekter i dagligdagen
Itplan case: Goodvalley drone

Om Goodvalley

Hos fødevareproducenten Goodvalley betyder netværket alt. Det er nemlig netværket, der sikrer, at produktionen kører optimalt, og at kommunikationen mellem medarbejdere og udstyr fungerer. Et ustabilt netværk forstyrrer effektiviteten – og kan i værste fald føre til dyre produktionsstop. Netop derfor har Goodvalley i samarbejde med Itplan igangsat en større opgradering af virksomhedens netværk. 

Mød Oliver

Som systemkonsulent hos Itplan har Oliver fingrene helt ned i mange af Itplans projekter. Det er også ham, der har den daglige kontakt med Goodvalleys IT-afdeling. Udover Goodvalley har Oliver været med til at løse et hav af IT-projekter bl.a. for IT-Universitetet, Sky-Light og OJ Gruppen.

Kontakt Itplan

Ring til os på 76 50 48 48 Skriv til os på itplan@itplan.dk


– Eller du kan kontakte os på formularen herunder.


Der er fejl i det indtastede. Prøv igen.