Sikker opbevaring af din virksomheds værdifulde data

Vi hjælper dig med at finde en hosting-løsning, der passer på dine data og holder din virksomhed kørende. Helt enkelt. 

Foretrækker du, at I har jeres eget fysiske datacenter? Eller ønsker du at rykke alt til et datacenter i skyen, hvor du kun betaler for den serverplads, din virksomhed bruger og ikke skal bekymre dig om drift og dyre investeringer? Med Itplan får du løsninger, der matcher det, din virksomhed har brug for.

Dine 3 muligheder hos Itplan


1. Housing 

For dig, der gerne vil eje dit eget udstyr – men stadigvæk nyde godt af faciliteterne i Itplans datacenter. Vores datacenter har det hele: Fra nødstrøm ved afbrydelser og redundans på strøm og internet, til køling, brandsikring og overvågning. Faktisk kan vi også tilbyde dig alt dette på din egen adresse. Det kræver kun nogle få kvadratmeters plads – til gengæld er du sikret mod afbrydelser, så du kan holde produktionen kørende. 


2. Hosting

For dig, der ikke behøver at eje dit eget udstyr, men som stadig vil være sikker på, at dine data bliver i Danmark og under dansk lovgivning. Du kan enten vælge hosting i Itplans datacenter eller hos Cloud Factory.


3. Cloud

Endelig er der dig, der gerne vil op i skyen til de store spillere; Microsoft, Google og Amazon. Her får du adgang til toppen af poppen af den nyeste teknologi – og et globalt netværk af datacentre over hele verden. 

Kontakt os, hvis du har brug for hjælpe til at afveje fordele og ulemper.

Heidi og Pia Itplan

Hvad har du brug for?

Foretrækker du selv at eje og drive dit eget datacenter, ønsker du at leje eller vil du hellere overlade det hele til andre? Med Itplan har du en professionel sparringspartner i ryggen. Vi kigger på jeres forretning, jeres behov og krav – og finder den løsning, der giver bedst mening for jer. 

Stærke partnerskaber
= stærke løsninger

Certificeret og sikker hosting i skyen – med Cloud Factory

Leder du efter et sikkert sted til dine data? Itplan har et tæt og stærkt partnerskab med Cloud Factory. Det er et samarbejde, vi er utrolig glade for. Det betyder nemlig, at vi kan give dig cloud-services fra allerøverste hylde. Med dansk pas og revisorgodkendte datacentre. Og du kan skrue op og ned alt efter behov.

  • Danske datacentre, omfattet af dansk lovgivning

  • ISO14001 revisorerklæring
  • Nyeste teknologi
  • Brugervenlig administration
  • Betaling efter forbrug

Cloud Factory

Dansk distributør af verdenskendte cloud-services, NetxGen hosting og infrastruktur med dansk pas og revisorerklæring. Altid med den seneste serverteknologi, markedets hurtigste diske, all-flash storage, rigeligt cpu-kapacitet og fleksible firewall-løsninger. 

Er du usikker på, hvilken hosting-løsning der er den bedste til din virksomhed? Vi kan hjælpe.

Vil du gerne høre mere om jeres hosting-muligheder? Lad os tage en uforpligtende snak, hvor du kan få gode råd og svar på dine spørgsmål.

Kontakt Itplan

Ring til os på 76 50 48 48 Skriv til os på itplan@itplan.dk


– Eller du kan kontakte os på formularen herunder.


Der er fejl i det indtastede. Prøv igen.